MSK Plast

Laaja asiantuntemus, monipuolinen tuotevalikoima ja tehokas valmistusprosessi ovat nostaneet MSK Plastin Suomen johtavien muoviosien sopimusvalmistajien joukkoon.  Asiantuntemus, kokemus ja asiakkaan kanssa kehitetyt kokonaisvaltaiset ratkaisut ovat tämän suoraselkäisen yhteistyökumppanin tunnusmerkkejä. Asiakasta ohjataan ja neuvotaan prosessin kaikissa vaiheissa, eikä ainutlaatuista muoviteknologiaosaamista pelätä jakaa pöydän toiselle puolelle.

Monipuolisia muotteja

MSK Plastin valmistamat vaativat muoviosat ovat useiden eri teollisuusalojen käytössä ympäri maailmaa. Sekä ruiskuvalu- että reaktiovalutekniikan hyödyntäminen mahdollistaa eri kokoisten muoviosien valmistuksen laajasti eri toimialoille – yksittäisistä tuotteista osakokoonpanoihin. Muotit suunnitellaan myös usein yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin lopputuote on aina täysin räätälöity muoviosa.

MSK Plastin omalla muottiosastolla onnistuu mm. muottien huollot ja muutostyöt. Tämä takaa onnistuneen lopputuloksen pien- ja suursarjoille. Globaali yhteistyöverkosto sekä henkilökunnan laaja tuotanto- ja materiaalituntemus tekevät palvelukokonaisuudesta entistä vahvemman. Modernilla reaktiovalutekniikalla valmistettuihin muoviosiin käytetään esim. erittäin monipuolista Telene-materiaalia, jolla saavutetaan mm. hyvä jäykkyys, korkea iskulujuus ja erityisen hyvä korroosion kestävyys. MSK Plastin nykyaikainen pintakäsittelylaitos varmistaa lopuksi tuotteen korkean ja viimeistellyn laadun.

Hard facts

MSK Plast

 

 • Oma muottiosasto, jossa onnistuu mm. muottien huollot ja muutostyöt
   
 • Modernit raaka-aineet, mm. ainutlaatuinen Telene-materiaali
   
 • Vahva muoviteknologian tuntemus
   
 • Laaja yhteistyöverkosto
   
 • Sertifioidut ISO 9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristöjärjestelmät
   
 • Muut palvelut: muovin osakokoonpano, pintakäsittely, pursotustiivistys, testaus ja tarkastus, logistiset palvelut