Toimintaperiaatteet

MSK Group –konserni on maanläheinen, rehti, vahva ja kansainvälinen monialakonserni. MSK Groupin ja kaikkien sen tytäryhtiöiden toimintaa ohjaavat seuraavat arvot:

  • MSK Group on vakaasti eteenpäin menevä, monialainen korkean teknologian perhekonserni. Konsernilla on jalat maassa ja tavoitteet korkealla.
  • MSK Group on aito, suoraselkäinen ja rehti yhteistyökumppani, jossa ihmiset ovat avoimia, reiluja ja rehellisiä. Työntekijää kuunnellaan ja työntekijästä välitetään.
  • Vakavaraisuuden ja vakaan toiminnan perustana on pitkäjänteinen, harkitseva toimintakulttuuri. Kilpailukykymme muodostuu tehokkuudesta, laadusta ja joustavuudesta. Tuloksemme varmistaa tulevaisuuden.
  • MSK Groupin tuotteita myydään kaikkialla maailmassa ja konserni tavoittelee yhä vahvempaa asemaa ulkomailla. Kansainvälistyminen vahvistaa konsernin kilpailukykyä ja varmistaa valmistavan tuotannon säilymisen Suomessa.

Laatu- ja ympäristöpolitiikan toimintaperiaatteemme ovat:

  • Asiakkaamme menestys on toimintamme lähtökohta.
  • Jokaisen yhtiömme työntekijän tavoitteena on tuotteiden ja palveluiden laatutason sekä kilpailukyvyn jatkuva kehittäminen ja parantaminen.
  • Koulutus ja jatkuva kehitys varmistaa henkilöstömme osaamisen ja ammattitaidon.
  • Ympäristömme on meille arvokas. Tavoitteenamme on toiminnastamme aiheutuvien ympäristövaikutusten minimointi.

Vastuullisina yhteiskunnan jäseninä noudatamme viranomaismääräyksiä ja -velvoitteita, sekä muita yhteiskunnan asettamia lakeja ja vaatimuksia.


MSK Group Oy tytäryhtiöineen on liittynyt Elinkeinoelämän energiatehokkuussopimuksen teknologiateollisuuden toimenpideohjelmaan kaudelle 2017-2025.

Sertifikaatit

Ota yhteyttä

Jaakko Lipponen

Toimitusjohtaja
Puh. +358 (0)10 480 2315

Jan Tapanainen

Myyntijohtaja sopimusvalmistus
Puh. +358 (0)10 480 2567

Keijo Leikkola

Myyntipäällikkö
Puh. +358 (0)10 480 2376

Kimmo Viitala

Tuotepäällikkö, teollisuus
Puh. +358 (0)10 480 2311

Jori Syväluoma

Tuotepäällikkö, liikkuvat työkoneet
Puh. +358 (0)10 480 2623